Wat zijn uw wensen voor uw interieur op maat?

Het realiseren van nieuwe interieurs of interieurproducten vereist het rekening houden met de wensen van de klant, gekoppeld aan de hoogst mogelijke mate van functionaliteit. Tandartsinrichting.nl verzorgt ontwerpen die zowel technisch, praktisch als financieel aan de wensen van de opdrachtgever voldoen.

Met een interieur op maat geeft u uw persoonlijke touch aan elke ruimte, dat maakt uw praktijk onderscheidend, uniek én volledig aangepast naar uw wensen. Of het nu gaat om een behandelkamer ruimte, sterilisatie, balie/ ontvangstruimte of een compleet maatwerkinterieur voor uw praktijk. Wij ontwikkelen en vervaardigen uw interieur op maat in onze eigen productie. Met vakmanschap en liefde voor het vak  in combinatie met hoge kwaliteits materialen realiseren wij uw interieur binnen het gestelde budget.

Uw maatwerkinterieur is dus in vertrouwde en ervaren handen!
Door onze expertise en ervaring bent u verzekerd van een goede combinatie van uitstraling en functionaliteit. Uw interieur is dan ook altijd praktisch en origineel. Wij gebruiken hierbij alleen de beste materialen, zonder daarbij uw budget uit het oog te verliezen. Hierdoor kunnen wij diverse tandheelkundige centra door het gehele land tot onze klantenkring rekenen.

Hieronder een kleine greep uit de vele mogelijkheden

Bekijk onze portfolio voor meer mogelijkheden en inspirerende ideeen voor uw praktijk!

Onze partners