Maatwerk

Met een interieur op maat geeft u uw persoonlijke touch aan elke ruimte, dat maakt uw praktijk onderscheidend. Uniek én volledig aangepast naar uw wensen.

Precies zoals u het wil!

Een balie, wachtruimte, behandelkamermeubel, of een compleet interieur, wij ontwikkelen en vervaardigen uw interieur in eigen werkplaats.

Turnkey

Bij turnkey opdrachten dragen wij zorg voor het gehele proces, en hoeft u na oplevering alleen de sleutel om te draaien. Wel zo makkelijk!

Makkelijker kan niet!

Of u nu een aanpassing aan uw huidige interieur, een bestaande praktijk wilt renoveren, of juist een nieuw pand laten bouwen voor uw praktijk.

Meubelen

Standaard meubelen? Verrijdbare trolley’s, dispencerkasten ingedeeld naar uw wens of een behandelmeubel?

Standaard en toch naar wens!

Altijd handig een meubel waar goed over nagedacht is, dat praktisch is in gebruik is en toch nog volledig aanpasbaar is naar uw wensen.

Service

Met liefde bouwen we de mooiste praktijken, maar het eindproduct is voor ons een tevreden opdrachtgever! Wij staan voor u klaar, ook als uw praktijk opgeleverd is!

Een vast aanspreekpunt

Uw contactpersoon blijft uw aanspreekpunt ook  achteraf, is er iets niet naar wens laat het ons dan weten en we zorgen dat het geregeld wordt!

Onze partners