Turnkey – makkelijker kan niet!

Wij leveren “turnkey” projecten, ons specialisme, maar wat houdt dat eigenlijk in? Het belangrijkste is dat turnkey ontzorgt.

Of u nu een aanpassing aan uw huidige interieur, een bestaande praktijk wilt renoveren, of juist een nieuw pand laten bouwen voor uw praktijk. Wij denken aan werkelijk alles wat te maken heeft met het inrichten van uw nieuwe werkomgeving. Turnkey  betekent dat het opleveringsniveau van het gehele project zó is, dat u alleen nog maar de sleutel hoeft om te draaien. Dus ook de eindschoonmaak, de montage van een eventuele wandecoratie of dispencers behoren tot het project dus u kunt echt direct aan de slag.

Wat kan ik verwachten van een Turnkey project?
In onze turnkey dienstverlening gaan we ver. Door onze jarenlange ervaring in begeleiding en adviseren zijn wij gespecialiseerd in onze branche. En doordat wij samenwerken met vaste partners, is de juiste expertise en knowhow in huis om van elk turnkey project een succes te maken. Met een vast aanspreekpunt en direct contact blijft alles helder en transparant, zowel voor ons als voor ú!

Kant en klaar opgeleverd
Vanaf het eerste gesprek staan uw wensen als klant centraal en deze blijven gedurende het hele proces van idee naar schets, ontwerp en realisatie onze leidraad. In het ontwerp wordt de volledige indeling van de ruimte opgenomen. Hierbij zijn ook de volledige wand-, vloer- en plafondafwerking meegenomen, signing, diverse soorten meubilair, wandsystemen, raamstoffering, installatiewerkzaamheden (elektrotechnisch of watertechnisch), de ventilatie en/of klimaatbeheersing, akoestische oplossingen en bijv. groenvoorziening. Duurzaamheid van producten en materialen spelen hierbij een belangrijke rol. Indien we de opdracht voor u mogen uitvoeren dragen wij zorg voor het gehele proces zodat het uiteindelijk naar tevredenheid kant en klaar aan u kan worden opgeleverd.

Hieronder een kleine greep uit de vele mogelijkheden

Bekijk onze portfolio voor meer mogelijkheden en inspirerende ideeen voor uw praktijk!

Onze partners