Wat u ook voor ogen heeft… wij staan open voor uw ideeen en denken met u mee.

In 2007 hebben Bart en Rick Lemmens de stap gezet naar volledige zelfstandigheid en is Lemmens Interieurs ontstaan. Dit na ruime ervaring in het vak interieurbouwer. Beide zijn opgegroeid in De Kempen en al jaren woonachtig in gemeente Bergeijk. Door veel ervaring in het begeleiden en ontwikkelen van tandartspraktijken ontstond het idee om dit specialisme verder te vertalen naar een eigen merknaam. Om deze dienst specifieker aan bod te kunnen laten komen en opdrachtgevers een beter beeld te kunnen schetsen van de diverse mogelijkheden van tandartsinrichting.nl.

Wat u ook voor ogen heeft… wij staan open voor uw ideeen en denken met u mee. Geen design om het design maar een ontwerp dat uitgesproken smaak combineert met duurzaamheid en functionaliteit. Omdat we alles in eigen hand hebben, en werken met betrouwbare partners, zijn we in staat snel en efficiënt hoogwaardige kwaliteit te leveren.
Vertrouwen, openheid van zaken en het maken van duidelijke afspraken staan bij ons aan de basis van iedere opdracht. Met liefde bouwen we de mooiste praktijken, maar het eindproduct is voor ons een tevreden opdrachtgever die zich thuis voelt in zijn praktijk!

Pand Lemmens interieurs

Onze partners